Ανανεωμένο κατάστημα της mat fashion στο Athens Metro Mall

Τις πόρτες του άνοιξε πριν από λίγες ημέρες το άκρως ανακαινισμένο κατάστημα της mat fashion εντός του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, βασισμένο στα νέα διεθνή πρότυπα της εταιρείας.

Η ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος, αποτελεί συνέχεια της αναβάθμισης των καταστημάτων του brand στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της νέας εταιρικής ταυτότητας. Έχοντας ως πρότυπο τα δύο νέα concept stores της εταιρείας στην καρδιά της Αθήνας – Ερμού 74 και στο εμπορικό κέντρο River West, έρχεται να αναδείξει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα και την καινοτομία του brand στην ελληνική αγορά plus size μόδας.

Με εξαιρετικό design και υψηλή αισθητική το κατάστημα στο Επίπεδο 2 του Athens Metro Mall, καλωσορίζει όλες τις mat fashionistas, προσφέροντας μία premium εμπειρία shopping και φιλοδοξώντας να γίνει ο απόλυτος fashion προορισμός.



Ο λειτουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του καταστήματος και η μοντέρνα διακόσμηση με φωτεινά χρώματα και design λεπτομέρειες με κυρίαρχο χρώμα το λευκό, αποτελούν εκείνα τα ιδιαίτερα στοιχεία που απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία των επισκεπτών. Αξιοσημείωτο είναι το spot με τις άνετες πολυθρόνες, που προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να νιώσουν πιο άνετα κατά τη διάρκεια των αγορών τους.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα στη διάθεση κάθε fashionista, να προτείνει στιλιστικούς συνδυασμούς από τη νέα συλλογή, που θα απογειώσουν τα looks τους και θα αναδείξουν τα μοναδικά χαρίσματα κάθε γυναικείας προσωπικότητας.

Η επιτυχία και η σταθερά αυξανόμενη παρουσία της mat fashion παγκοσμίως, επιβεβαιώνουν καθημερινά ό,τι η ποιότητα και η καινοτομία είναι αξίες που υπερβαίνουν τα σύνορα και με υπερηφάνεια ταξιδεύει την ελληνική μόδα στην Ελλάδα και σε 57 χώρες ανά τον κόσμο για 35 και πλέον χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: shop.matfashion.com

ATHENS METRO MALL – Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος, 2109732200


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »