Αναστάσης Ροϊλός: Τέλος οι Άγριες μέλισσες! Μετά το Πάσχα ξεκινά γυρίσματα για άλλη σειρά

Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε για όλα στην εκπομπή Καλό μεσημεράκι. Έκανε μάλιστα και αποκαλύψεις για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.
«Υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες για να μπω σε αυτό το νέο χώρο. Χάρηκα πολύ και τελικά μπήκα λόγω του Λευτέρη Χαρίτου και όλων των συνεργατών γιατί η επόμενη ερώτηση, μετά τα σενάρια, ήταν ποιοι άλλοι θα είναι στη σειρά. Οπότε κάπως μπήκα πολύ καλά και μετά ήρθε όλο το υπόλοιπο της τηλεόρασης. Το επόμενο βήμα με απασχολεί ούτως ή άλλως πάντα και στο θέατρο, πριν δηλαδή ασχοληθώ και με την τηλεόραση. Τα κριτήρια μου είναι τα ίδια. Οι συνεργάτες, το έργο και πως στήνεται. Ιδανικά θέλω να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα και στην τηλεόραση. Τώρα προέκυψε κάτι που με ενδιαφέρει και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εποχής που θα πιάνει από το 1910 μέχρι το 1968. Μια μεγάλη παραγωγή με σκηνοθέτιδα την Ρέινα Εσκενάζυ και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μετά το Πάσχα», είπε ο αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος Αναστάσης Ροϊλός.

Να θυμίσουμε πως οι πληροφορίες τον θέλουν να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και άνεμος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Καλό μεσημεράκι:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9528 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr