Ανείπωτος μέχρι σήμερα ο πόνος για τον Ανδρέα Γεωργίου: «Η μητέρα μου πέθανε 36 ετών»

Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε παραχωρήσει πρόσφατα μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στη Μεγάλη Εικόνα και είχε πραγματικά συγκλονίσει με τα λόγια του. Ο δημοφιλής σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών και ηθοποιός, μιλά στη Νίκη Λυμπεράκη για τις προκλήσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπος σε πολύ νεαρή ηλικία.

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ιδιαίτερη οικογενειακή του ιστορία και η εντυπωσιακή επαγγελματική του πορεία. Τα γεγονότα που τον σημάδεψαν, οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες.

Ακόμα, ο Αντρέας Γεωργίου αποκαλύπτει στη Νίκη Λυμπεράκη τα άμεσα σχέδιά του για την προσωπική του ζωή αλλά και για την καριέρα του. Εκτός από την πολυαναμενόμενη συνέχεια της αγαπημένης «Γης της ελιάς» και της συγκλονιστικής «Famagusta», τι άλλο επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά;

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών συνάντησε τη δημοσιογράφο και ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια.

Παντρεύεται ο Ανδρέας Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου – Η πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό μονόπετρο

Σχετικά με τον γάμο του, είπε: «Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήρθε από μόνο του γιατί ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, χαθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε. Αυτό είχε 6 σεζόν, είναι το μεγαλύτερο ‘σήριαλ’ της ζωής μου, με happy end. Εύχομαι. Παντρεύομαι με θρησκευτικό γάμο. Ήθελα να κάνω κυπριακό, παραδοσιακό γάμο. Είναι μία ημέρα όλο, εμείς το κάνουμε και τριήμερο. Ήθελα το παραδοσιακό που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι, που κάνουν τα αλλάγματα της νύφης και του γαμπρού, βιολιά, λαούτα, όλα θα τα ζήσουμε. Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι που ήταν πολύ μακριά από εμένα. Ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ γιατί φοβόμουν μην χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήρθε από μόνο του. Ήμασταν μαζί, χωρίσαμε, τα ξαναβρήκαμε. Αυτό το “σίριαλ” είχε έξι σεζόν. Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα όμως σίγουρα θα ήθελα οι γονείς μου να είναι εκεί».

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε για τη σχέση του με τον Γιάννη Μπέζο: «Πίστευα ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ξινός άνθρωπος, που θα μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα και θα μου έλεγε: έλα τώρα που θα συνεργαστώ μαζί σου. Μου το ανέτρεψε όμως στη συνέχεια, γιατί είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ευγενικός και τώρα στεναχωριέμαι που τελειώνει όλο αυτό με το Famagusta γιατί δουλέψαμε πάρα πολύ ωραία μαζί».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Backstage από την φωτογράφιση της Βάσως Κολλιδά για την νέα καμπάνια των καλοκαιρινών προϊόντων της κορυφαίας εταιρείας Zartaux

H brand ambassador του premium brand “Zartaux”, Βάσω Κολλιδά φωτογραφήθηκε για τα ολοκαίνουργια ιατροτεχνολογικά σκευάσματα, από την γνωστή φωτογράφο Κλεονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »