Ανθισμένες Μανόλιες: Ηθοποιός της παράστασης θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμα της Βάσιας Παναγοπούλου

Με ένα μήνυμα στα social media, η Βάσια Παναγοπούλου μας ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι παραστάσεις του έργου «Ανθισμένες Μανόλιες».

Μία από τις πρωταγωνίστριες είναι θετική στον κορονοϊό και η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρει χαρακτηριστικά στα social media.

«Ζητούμε συγνώμη από το κοινό της παράστασης ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΛΙΕΣ που παρουσιάζεται στο Alhambra Art Theatre αλλά οι παραστάσεις της Δευτέρας 27/12 & της Τρίτης 28/12 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ.
Συγκεκριμένα, όπως το πρωτόκολλο ορίζει οι ηθοποιοί υποβάλλονται εβδομαδιαίως σε rapid test. Μία από τις έξι ηθοποιούς της παράστασης διαγνώστηκε θετική στον Covid 19.
Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τις επόμενες παραστάσεις του έργου ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παράσταση Σοφία Βέμπο.. σε θυμάμαι της Τάνιας Χαροκόπου από το Σάββατο 1/1 στο Θέατρο Χυτήριο – Σημείο Πολιτισμού.
Με σεβασμό στη δημόσια υγεία, η παραγωγός της παράστασης Βάσια Παναγοπούλου.».

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα