Βάσια Παναγοπούλου: Έδωσε huge spoiler για τη Γη της Ελιάς

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για τη συμμετοχή της αλλά και τις εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Ασλάνη και τη συνάντησή της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.
Η Βάσια Παναγοπούλου πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και δηλώνει πως αυτό που εκτιμά στην ομάδα του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου είναι πως «νιώθεις σαν οικογένεια».

«Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει πολλά στάδια. Έχουν δύο παιδιά που θα τα δούμε σύντομα» αποκαλύπτει.

Και συνεχίζει: «Πρώτα θα έρθει η κόρη που θα δοκιμαστούμε πολύ από την άφιξη και την παραμονή της στη Μάνη και μετά ο γιος». Μάλιστα όπως λέει η σχέση της «Ασπασίας» και της «Αρετής» θα περάσει κρίση.

«Γίνεται μία προσπάθεια να έρθουν κοντά τα δύο αδέρφια (Βασιλική και Στέφανος) και η Ασπασία θέλει να χαλάσει τα πράγματα αλλά την παίρνουν χαμπάρι» προσθέτει.

Η Βάσια Παναγοπούλου από πολύ νωρίς γνώριζε πως θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, μία απόφαση που έβρισκε τη μητέρα της αντίθετη.

«Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν θα με βοηθήσει οικονομικά πέρα από σπίτι και φαγητό» αναφέρει η ηθοποιός. Αποκαλύπτει πως στα 18 της γνώρισε τον Μιχάλη Ασλάνη, ο οποίος της ζήτησε να φωτογραφηθεί με τα ρούχα του.

«Η ενασχόληση μου με τον χώρο της μόδας με οδήγησε στην συνεργασία μου με τον Γιάννη Δαλιανίδη» λέει.

Η ίδια όπως λέει δεν έχει κρατήσει επαφές με κανέναν συμπρωταγωνιστή της. «Η δουλειά μας είναι εφήμερη και ευκαιριακή. Μετά τα γυρίσματα πάντα χανόμασταν» εξηγεί.

Η συνάντηση με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο


Η ηθοποιός θυμάται τη μέρα που συνάντησε τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο. «Ζήτησε να με δει, χτυπούσε η καρδιά μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» περιγράφει.

Λέει πως ο μεγάλος σκηνοθέτης της είχε ζητήσει να παίξει την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννη στον «Μελισσοκόμο».

«Θα ερχόταν ταξί να με παίρνει για να πηγαίνω στα γυρίσματα στη Φλώρινα και θα με γύριζε πίσω».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Δημήτρη Χορν λέει πως έχει βαφτίσει την κόρη της. «Του είχα πει ότι δεν πρέπει να κρατάει το ταλέντο του για τον εαυτό του και μου είπε ότι είναι δικό του και θα κάνει ό,τι θέλει» θυμάται.

«Με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση άνδρες συνάδερφοί μου και σκηνοθέτες» αποκαλύπτει και σημειώνει πως είναι άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και εάν δει ότι δεν εισακούγεται, θα αποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε για τη Γη της ελιάς στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts