Αποκλειστικό: Σιακαβάρα – Πλεύρης: Τρυφερά τετ α τετ για το ερωτευμένο ζεύγος

Τον έρωτά τους συνεχίζουν να ζουν η Τζώρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, με τη σχέση τους να έρχεται στο φως της δημοσιότητας πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και πρόσφατα βρέθηκε στην ονομαστική εορτή του γνωστού PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη. Εκεί ήταν και ο φακός του Magazinomou.gr και τους απαθανάτισε.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η αγαπημένη του, Τζώρτζια Σιακαβάρα σχεδιάζουν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ το μυστήριο αναμένεται να γίνει στο σπίτι του δικηγόρου στην Παιανία.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το magazinomou:

@magazinomou.gr

Ο κύριος Πλεύρης και η Γεωργία Σιακαβάρα είναι full in love και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποίησαν νέα έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, καθώς βρέθηκαν στην ονομαστική εορτή του γνωστού PR man Νεκτάριου Σκαμνάκη

♬ Frozen – Madonna & Sickick

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, η κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό συνάντησε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την αγαπημένη του Τζώρτζια Σιακαβάρα σε άλλη βραδινή τους έξοδο. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει μία παράσταση ενώ παραχώρησε δηλώσεις για την εκπομπή του ΑΝΤ1 με χιουμοριστική διάθεση.

«Η παράσταση ήταν πολύ ωραία, τώρα πάμε να δούμε τον Καραγκιόζη φούρναρη. Ήρθε στο Μέγαρο με τον παίδαρο. Eμείς μπήκαμε παράνομα αλλά δεν μας κατάλαβαν… Πήγαμε στην Αίγινα αλλά δεν ήμουνα με σκάφος.. ήταν γνωστός μου καπετάνιος» ήταν οι χιουμοριστικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τις δηλώσεις του ζευγαριού:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts