Αποχώρησε ο Σταμάτης Σταυρόπουλος από το MasterChef και έβαλε τα κλάματα, μετά το αδικαιολόγητο λάθος των κριτών

MasterChef 2024: Χριστίνα, Αλέξανδρος και Σταμάτης ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, όμως, ένας από αυτούς έφυγε οριστικά από το παιχνίδι. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν το πιάτο του guest chef Βαγγέλη Βέη, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5/4.

Mε βαθμολογία 27/40 ο Αλέξανδρος ανέβηκε πρώτος στον εξώστη, αφού το πιάτο του Σταμάτη συγκέντρωσε 25 βαθμούς. Αρκετά καλύτερα πήγαν τα πράγματα για τη Χριστίνα που πήρε 7/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 8/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, 8/10 από τον Βαγγέλη Βέη και 7/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Με 30/40 η Χριστίνα παρέμεινε στον διαγωνισμό, με τον Σταμάτη Σταυρόπουλο να είναι ο παίκτης που αποχωρεί.

Οι φίλοι του στον εξώστη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι εκείνος αποχωρεί και άρχισαν να κλαίνε.

«Ωραία εμπειρία. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ σεφ. Σίγουρα θα μου λείψουν πάρα πολλά… Θα μου λείψουν όλοι, κρατάω μόνο τα καλά. Πέρασα πολύ όμορφα και που γνώρισα όλα τα παιδιά. Τι να πω τώρα; Χάρηκα που σας γνώρισα, τιμή μου», είπε ο παίκτης κλαίγοντας. «Νιώθεις ότι είναι νωρίς;» τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κι εκείνος αποκρίθηκε: «Για εμένα είναι σεφ, ήθελα ένα στόχο να φτάσω στη δεκάδα. Δε θα σταματήσω αυτό που κάνω».

Νωρίτερα, καταλάβαμε πως τελικά και οι κριτές κάνουν καμιά φορά λάθη. Οι τρεις σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, είναι πάντα προσεκτικοί και άψογοι επαγγελματίες όμως αν σήμερα δεν καταλάβαιναν – έστω και λίγο πιο μετά – ότι έκαναν λάθος, θα μπορούσε να αλλάξει όλο το παιχνίδι και όταν θα το καταλάβαιναν να ήταν αργά.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δοκιμάσουν τα πιάτα που είχαν μπροστά τους και να αναγνωρίσουν τα υλικά που γεύτηκαν. Ο Σταμάτης κι ο Αλέξανδρος βρήκαν τα λιγότερα υλικά χάνοντας στα σίγουρα την ασυλία. Ο Γιάννης ο δάσκαλος κι η Χριστίνα πήγαν στήθος με στήθος, με την παίκτρια από την Κύπρο να αναφέρει ότι το πιάτο είχε κρέμα καρύδας, ενώ το σωστό υλικό ήταν γάλα καρύδας. Παρότι οι συμπαίκτες της εντόπισαν το λάθος, η Χριστίνα με 12 υλικά έναντι των 11 του Γιάννη, ανέβηκε στον εξώστη.

Στη συνέχεια οι σεφ και κριτές εντόπισαν το λάθος και την κατέβασαν ξανά κάτω, ζητώντας από εκείνη και τον Γιάννη τον δάσκαλο να επαναλάβουν τη διαδικασία με έναν εξτρά γύρο. «Έγινε ένα λάθος εκ παραδρομής», ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ζήτησε από τους δύο παίκτες να αναγνωρίσουν τις 10 εσάνς που είχαν μπροστά τους. Δείτε τι έγινε στο βίντεο…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts