Από τη Σύρο στη Σαντορίνη η γιατρός πορνοστάρ

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη κοπέλα. Η  Αφροδίτη Αδάμη, Άννα Μαρία όπως είναι το πραγματικό της όνομα, αφού έφυγε κακήν κακώς από το Νοσοκομείο της Σύρου, βρίσκεται από χθες 25/01/17 στη Σαντορίνη. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το κορίτσι χθες είχε εφημερία και όπως φαίνεται μπήκε στα βαθιά από την αρχή. Για να δούμε, ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στην επίσης κλειστή κοινωνία της Σαντορίνης και συγκεκριμένα της περιοχής του Πύργου όπου η ίδια θα κάνει το αγροτικό της;

Γιατί μπορεί η ίδια να δηλώνει δεξιά κι αριστερά πως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν από τότε που ερωτεύτηκε τον σύντροφό της, ο κόσμος όμως δεν μπορεί να το δεχτεί. Καλό θα ήταν να καταλάβουμε πλέον πως το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και η κοπέλα πλέον ασκεί λειτούργημα. Αν το κατανοήσουμε θα κάνουμε καλό και σε εμάς και σε αυτή αλλά και στην κοινωνία μας.

Θυμάστε έτσι τη Ναταλία Τσαλίκη; Δείτε πως είναι σήμερα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »