Αρνούνται τη συμμετοχή των παιδιών τους στη σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου στο Βόλο

Κατηγορηματικά αντίθετοι στη συμμετοχή με κάθε τρόπο των παιδιών τους στην καταγγελλόμενη κακοποίηση 10χρονου μαθητή σε σχολείο της Μαγνησίας σε ώρες διαλείμματος είναι οι γονείς των τριών μαθητών, που φέρονται να εμπλέκονται με το υπό διερεύνηση περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των μαθητών επισκέφτηκαν χθες, Τρίτη, τα Δικαστήρια Βόλου και έδωσαν στοιχεία γύρω από την υπόθεση. Οι γονείς φέρονται να αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή των παιδιών τους στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

Στο μεταξύ, με ταχείς ρυθμούς προχωράει η έρευνα της Εισαγγελίας Βόλου για την καταγγελία κακοποίησης του 10χρονου παιδιού μαθητή της Ε’ τάξης δημοτικού σχολείου από άλλους συμμαθητές τους, μία τάξη μεγαλύτερους, στο ίδιο σχολείο, δύο αγόρια και ένα κορίτσι σε ώρες διαλειμμάτων με αιχμηρά αντικείμενα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνα για τη σεξουαλική κακοποίηση και συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο.

Για καταθέσεις αναμένεται να κληθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με την υπό διερεύνηση καταγγελία από δασκάλους διευθυντές σχολείου και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μέχρι γονείς και παιδιά.

Όπως είναι γνωστό η Εισαγγελία Βόλου έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την καταγγελία που έγινε.

Η ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, πάντως, έχει επιβεβαιώσει με πόρισμά της την καταγγελλόμενη κακοποίηση του 10χρονου από άλλα παιδιά με τη χρήση διάφορων αντικειμένων.

 

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Δύσκολες στιγμές περνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου καθώς η υγεία της σκυλίτσας της Ginger, εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα