Αυτός αποχώρησε από το Τατουάζ! Ποιος παίρνει τη θέση του;

Δεν αλλάζει μόνο μέρα και ώρα προβολής το Τατουάζ το 2018, αλλά και πρόσωπα. Ένας από τους σκηνοθέτες της σειράς, ο Σταύρος Τσάμης, αποχώρησε από της σειρά παραμονές Χριστουγέννων. Ο Ανδρέας Γεωργίου συνεργαζόταν μαζί του χρόνια και όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, υπέγραψαν «συναινετικό διαζύγιο».

Από τις 23/12/2017 υπογράψαμε ένα «συναινετικό διαζύγιο» με τον αγαπημένο μας σκηνοθέτη Stamos Tsamis. Ένας κύκλος σκληρ…

Publié par Andreas Georgiou sur samedi 30 décembre 2017

Η αμέσως επόμενη ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου αποκάλυπτε και τον σκηνοθέτη που παίρνει τη θέση του Σταύρου Τσάμη. Είναι ο Θεόδωρος Νικολαΐδης.

«Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τηλεοπτικών, θεατρικών και κινηματογραφικών επιτυχιών, Theodoros Nikolaides . Έναν σκηνοθέτη που ξέρει να αγαπάει τους ηθοποιούς, να συνεργάζεται καλά μαζί τους και να προσθέτει την δική του ματιά στο υποκριτικό τους ταλέντο. Θοδωρή μου, μετά από τόσα χρόνια ήρθε επιτέλους η ώρα να συνεργαστούμε. Καλωσόρισες στο #tatouaz μας».

Με την καινούργια χρονιά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της G.N. Make It Productions, τον πολύ αγαπητό σκηνοθέτη, πολλών τ…

Publié par Andreas Georgiou sur samedi 30 décembre 2017

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: «18 Χρόνια Δεν Ζούμε Με Τον Ντέμη Ένα Αχαλίνωτο Πάθος. Υπάρχουν Όμως Και Αυτές Οι Στιγμές»

Ζώδια: Τι θα φέρει η εβδομάδα από 01/01 έως 07/01

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5747 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr