Εξελίξεις φωτιά στο Τατουάζ: Η κατάθεση φωτιά και οι τραγικές συνέπειες !

Πολλές οι εξελίξεις στο Τατουάζ.

Ο Ορφέας βρίσκεται σε φάση δολοφονικής μανίας και έχει σκοπό να αρπάξει τη Μάρθα.

Δεν θα τα καταφέρει, όμως μόνος του και αναγκάζει τον Λευτέρη να συμμετέχει στο σχέδιο του και με ένα σατανικό κόλπο να την παρασύρουν. Την ίδια ώρα η Τατιάνα ανακρίνει τη Χριστίνα και καταλαβαίνει ότι η δημοσιογράφος λέει ψέματα σε σχέση με τον Ορφέα.

Την επόμενη μέρα η οικογένεια Μελά βρίσκεται στην ταβέρνα, όταν η Μάρθα, έπειτα από ένα τηλεφώνημα που λαμβάνει, φεύγει αμέσως για την Αθήνα χωρίς να ξέρει σε ποια παγίδα έχει πέσει κι ότι κινδυνεύει. Λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία ειδοποιείται πως ο Ορφέας κρατάει όμηρο μια γυναίκα. Η Τατιάνα καλείται εσπευσμένα στην Αστυνομική Διεύθυνση και ο Σέκερης την ενημερώνει για τα νέα κατορθώματα του Μάκρη, χωρίς όμως να ξέρουν πως η γυναίκα που πήρε μαζί του είναι η Μάρθα. Την ίδια ώρα, η τελευταία βρίσκεται στο έλεος του Ορφέα, ο οποίος την κρατάει δεμένη σε μια άθλια αποθήκη. Μέσα στον παραλογισμό του την κατηγορεί για όλα, ενώ της ανακοινώνει πως σκοπεύει να τη σκοτώσει.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts