Αφροδίτη Λιάντου: Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης την φωτογραφίζει στις διακοπές τους

Η Αφροδίτη Λιάντου και o Αλέξανδρος Σκουρλέτης συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στα ελληνικά νησιά μετά το τέλος της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Τι τους έφερε κοντά;

«Πάρα πολλά! Εξαρχής θαύμαζα και εκτιμούσα τον Αλέξανδρο για τον επαγγελματισμό του και το πόσο σωστός και ευγενικός είναι με τους γύρω του. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει» είχε δηλώσει η Αφροδίτη Λιάντου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ενώ με την σειρά του ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ανέφερε:

«Από τα πρώτα γυρίσματα που έκανα, είχαμε μαζί σκηνές και από την αρχή ένιωθα σαν να την ήξερα. Για αυτό είπα νωρίτερα ότι κάποια πράγματα είναι για να γίνουν. Και εγώ τη θαύμαζα πολύ σε κάθε επίπεδο. Από την πρώτη στιγμή αισθανόμουν πολύ καλά με την Αφροδίτη. Όταν ήμαστε στον ίδιο χώρο και παίζαμε μαζί, ένιωθα άνετα και ο εαυτός μου».

Το ζευγάρι που συμπρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η γη της ελιάς» είναι πολύ ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείξει ακόμη και μέσα από τα social media.

Μάλιστα, πρόσφατα ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στον Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε την αγαπημένη του από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο η Αφροδίτη Λιάντου ποζάρει μαζί με το Δαλματίας σκυλί τους και η στιγμή είναι άκρως γλυκιά!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία της ηθοποιού:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts