Βάσια Παναγοπούλου: «Θα διεκδικήσω τα νόμιμα. αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού»

Τη δική της απάντηση έδωσε το πρωί της Δευτέρας η Βάσια Παναγοπούλου μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook. Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε: «καλή και θετική μέρα! ας συστηθούμε για άλλη μια φορά, λοιπόν: δεν είμαι δικαστήριο και δεν είμαι αστυνομία. σχετικά με το περιστατικό της Σοφίας και του Μάνου, λυπάμαι πολύ. όμως να με συγχωρείτε που δεν απολύω κανέναν – και ας μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο – και φυσικά περιμένω τη Σοφία την Τετάρτη στη δουλειά της. αν κάποιος φταίει, θα τιμωρηθεί εκεί που πρέπει δηλ. στη δικαιοσύνη. τάσσομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας που μπορεί να υποστεί λεκτική, ψυχολογική ή σωματική βία – αλλά δεν είμαι δικαστής. υπερασπίζομαι την εργασία όχι μόνο όσων είναι επάνω στη σκηνή αλλά και όλων των εργαζόμενων στο θέατρο μου. ήρεμα, λοιπόν και να σας ενημερώσω πως για οποιαδήποτε ζημιά υποστώ εγώ ή η επιχείρησή μου, θα διεκδικήσω τα νόμιμα. αρκετά με τα φασιστοειδή που έχουν άποψη επί παντός επιστητού..!» (Συνεχίστε παρακάτω…)

Η ίδια ωστόσο σε δηλώσεις της υποστηρίζει πως κανείς από την επιχείρηση δεν υποστηρίζει καμία από τις δύο πλευρές. Και οι δύο οφείλουν να επιστρέψουν στο θέατρο…

Το βράδυ της Κυριακής:

Διαβάστε επίσης:

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Πετάει Πετάει στο Χυτήριο!

Η αντίδρασή του Μάνου Παπαγιάννη on camera μετά την επίθεση στη Σοφία Παυλίδου

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts