Βάσια Παναγοπούλου: Οι ευχές στον Κουράκο από τη Γη της Ελιάς

Την τιμητική του έχει σήμερα ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο οποίος υποδύεται τον Γιώργη Κουράκο στην αγαπημένη σειρά του Mega, Η γη της Ελιάς.

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία παίζει επίσης στη συγκεκριμένη σειρά, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί και δημόσια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός, πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία που έχει τραβήξει στο παρελθόν με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη και έγραψε τις ευχές της στη λεζάντα της.

«Χρόνια Πολλά στον @alexandros_martides τον υπέροχο ηθοποιό, συνεργάτη και.. αστυνόμο στη #gitiselias ❤️🌿», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Θυμίζουμε πως ο γόης της αγαπημένης σειράς που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, είναι μόλις 33 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Ζει και εργάζεται στην Λευκωσία. Στο ζώδιο είναι Αιγόκερος! Επιπλέον, έχει και μία 9χρονη κόρη αφού έγινε πατέρας σε ηλικία μόλις 23 ετών!

(Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε! Από μικρός στα βάσανα!). Ο πατέρας του είναι τραγουδιστής και μουσικός και η μητέρα του ήταν για πολλά χρόνια διευθύνουσα σύμβουλος σε μια ασφαλιστική εταιρεία και λόγω της δουλειάς της έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, από Αμερική μέχρι Ευρώπη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Η Γη της ελιάς, έχει έναν αδελφό που ζει μόνιμα στο Βερολίνο.

Viral είδηση: Μαρτίδης: Η ηλικία του Κουράκου από τη Γη της ελιάς, η κόρη και ο τραγουδιστής μπαμπάς του

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts