Βέρα Μακρομαρίδου: Όλα όσα έγιναν στον γάμο της με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για το γαμήλιο πάρτι που διοργάνωσε πριν από λίγες μέρες με τον άντρα της ζωής της, επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

«Θέλαμε για τις οικογένειές μας να γίνει ο πολιτικός και μετά στην Καισαριανή στο μαγαζί μας να ξέρουμε τι τρώνε, πού κάθονται και μετά το πάρτι θέλαμε να είναι στην παραλία για τους φίλους μας, να πιούμε μέχρι το πρωί» εξήγησε η ηθοποιός για τον λόγο που αποφάσισαν να κάνουν το γαμήλιο πάρτι με απόσταση σχεδόν τριών μηνών από την ημέρα του πολιτικού τους γάμου.

Φυσικά, αναφέρθηκε στους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Καραμίχος για τον οποίο είπε με χιούμορ: «Ο Γιώργος Καραμίχος ήταν λίγο πάστορας, παρουσιαστής της βραδιάς».

Η Βέρα Μακρομαρίδου επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που ο Αλέξανδρος της έκανε πρόταση γάμου. Όπως αποκάλυψε: «Η πρόταση γάμου έγινε πέρσι στην Αίγινα χωρίς κότερο και μπαλόνια, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με ένα ζευγάρι φίλων, μου έκανε πρόταση στο μπαλκόνι του δωματίου που μέναμε».

Βέρα Μακρομαρίδου: «Ήμουν στο γύρισμα του Σασμού όταν έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts