Βίκτωρας Κωνσταντάκης: Αυτός είναι ο γιος της Ρένιας Λουιζίδου – Μεγάλωσε και της μοιάζει πολύ

Η Ρένια Λουιζίδου είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς και μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά.

Για την υπέροχη Ρένια Λουιζίδου οι συστάσεις είναι περιττές καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού, μέσα από τις επιτυχίες της.

Η ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε με τον Θάνο Κωνσταντάκη, το 1997. Εκείνος είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα και μαζί έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον Βίκτωρα, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμη περισσότερο στην διάσημη μητέρα του.

Η ίδια μίλησε πρόσφατα γιατί τον πήρε από το ιδιωτικό σχολείο και τον πήγε σε δημόσιο. Μίλησε επίσης για τις αισθητικές επεμβάσεις, την πίεση της κοινωνίας προς τη γυναίκα που μεγαλώνει και το σεξ σε μεγαλύτερη ηλικία. Πήρε θέση για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει τον λόγο που επέλεξε να αλλάξει σχολείο στον γιο της Βίκτωρα. Δείτε το βίντεο:

Πλέον είναι 23 ετών και πλέον δεν υπάρχει χάσμα γενεών. Δείτε τι είχε πει:

Η ίδια έχει αναφερθεί κατά καιρούς στον γιο της, σε παλαιότερες συνεντεύξεις της.

«Αν δεν μου έκαναν αυτή την ερώτηση, νομίζω πως δεν θα το είχα σκεφτεί ποτέ. Μου φαίνεται παράξενο με την έννοια πως δεν δούλευα περισσότερο ούτε έλειπα από το σπίτι περισσότερο από μια εργαζόμενη γυναίκα που δουλεύει δασκάλα, όπως η μάνα μου, ή δικηγόρος, όπως η φίλη μου. Άλλωστε εγώ είχα να μεγαλώσω μόνο ένα παιδί, όχι τρία ή τέσσερα όπως άλλες γυναίκες.

«Λες να υπάρχει μυστικό και να βγαίνουν τζάμπα τόσα διαζύγια; Όχι εδώ είναι μια ζαριά, η τύχη, προσπάθεια σε άλλα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι επειδή θέλαμε να είμαστε πολύ μαζί, εκτεθήκαμε πολύ ο ένας στον άλλον ως προς το αληθινό μας πρόσωπο. Τον άντρα μου δεν τον κατευθύνω, έχω όμως τον τρόπο μου να του ζητήσω κάποια πράγματα που θέλω. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στον Βικτωράκο μου, τον γιό μου. Ελπίζω να μην τον πνίγω επειδή είναι μόνος, δεν έχει άλλα αδέλφια.»

Αυτός είναι ο γιος της:

Πηγή φωτό: gossiptv

Διαβάστε επίσης:

Ρένια Λουιζίδου: «Δεν έχω ιδέα πώς έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts