Βαρύ πένθος για την Ντόρα Μπακογιάννη

Μια ακόμα δυσάρεστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά την Ντόρα Μπακογιάννη.

Αυτή την φορά, έχασε την αδελφή της φίλη και κουμπάρα Τούλα Γωνιωγάκη – Παπαδάκη, η οποία για πολλά χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμο στο instagram, έκανε γνωστή την είδηση, του θανάτου.

Η Τούλα Γωνιωτάκη – Παπαδάκη ήταν επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και σύζυγος του γιατρού Μανώλη Παπαδάκη, με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους.

«Τούλα μου! Δε το πιστεύω! Τη μια στιγμή μηνύματα και γέλια και δυο ώρες μετά μήνυμα ότι έφυγες! Εσύ με τον απίστευτο δυναμισμό σου, το πάθος σου για τη ζωή, με το μπρίο σου, με τη μοναδική δραστηριότητα! Με την ατελείωτη αγάπη σου για όλους! «Αρνιά το Πάσχα, γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, τα χρειάζονται, μη ξεχνάς είναι ορφανοί», έλεγες. Αφήνεις το Μανιό, το Μιχάλη, το Μανώλη, τον Κυριάκο τις εξαιρετικές νύφες, τα εγγόνια σου και όλους εμάς που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολύ!!! Για μας θα είσαι πάντα εδώ!», έγραψε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ανάρτηση της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts