Δείτε για πρώτη φορά τον Κώστα Μπακογιάννη γαμπρό και το λουκ της Σίας Κοσιώνη στο γάμο τους!

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο Σάββατο, στις 22 Ιουλίου όπως σας ενημερώσαμε ήδη με σχετικό άρθρο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην περιοχή Ποταμιά, στο Καρπενήσι. Το μυστήριο τελέστηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει εικόνες από το μυστήριο και την δεξίωση. Οι μόνες εικόνες που είδαν το φώς της δημοσιότητας αναρτήθηκαν στα social media, από την Άννα Μπουσδούκου και την Ελισάβετ Μουτάφη. Επίσης, το Σάββατο λίγο πριν από το μυστήριο, η κοπέλα που επιμελήθηκε το look της νύφης την φωτογράφισε να ποζάρει με τα χρυσά της πέδιλα και στην συνέχεια ανάρτησε την εικόνα στο Facebook. Στη λεζάντα, έγραψε: «Σία μου σας εύχομαι ότι καλύτερο, να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!!!».

Στα social media, έχουν κυκλοφορήσει νέες φωτογραφίες από το γάμο του ζευγαριού. Ο άνθρωπος που επιμελήθηκε την κόμμωση της Σίας Κοσιώνη, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δύο στιγμιότυπα. Στο ένα τον βλέπουμε να ποζάρει με την παρουσιάστρια, αμέσως μετά το νυφικό χτένισμα που της έκανε. Όπως θα δείτε ο Βαλεντίνο, ιδιοκτήτης του «Τeo Hair Design» μάζεψε τα μαλλιά της Κοσιώνη πάνω και άφησε το λαμπερό της πρόσωπο να φανεί. Η νύφη υπέρλαμπρη φορούσε και τα σκουλαρίκια που της έκανε δώρο η πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη. Στην συνέχεια ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη ντυμένο γαμπρό να περιμένει την Σία στην εκκλησία. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βαλεντίνο είναι ο κομμωτής της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts