Βασίλης Καρράς: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βιογραφία του – Ο τίτλος του βιβλίου και ποιος θα το γράψει

Βιογραφία Καρρά: Ο Θάνος Κανούσης μίλησε στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα για την βιογραφία του Βασίλη Καρρά, η οποία θα κυκλοφορήσει σύντομα με την έγκριση της οικογένειάς του.

Ο κ. Κανούσης μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδε τίποτα!» ανέφερε ότι η βιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη, αλλά είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε «να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του».

«Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης και μου είπε ‘έλα ξεκινάμε’», ανέφερε ο βιογράφος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο βιογράφος: «Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρόν στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Βασίλης Καρράς είχε διαβάσει πολλές φορές το βιβλίο και ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

«Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια. Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023 με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι ‘Καλησπέρα και καλή βραδιά’».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Το χωριό της Ειρήνης: Πισίνες, γήπεδα τένις και υπέροχοι χώροι – Τι άφησε ο Καρράς στη μοναχοκόρη του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts