Βασίλης Μηλιώνης – Καλλιόπη Χάσκα: Ζευγάρι στη Μάγισσα, μαζί και στη ζωή

Η Μάγισσα: Η χημεία και το πάθος του Τζανή και της Μεταξίας στην σειρά του ΑΝΤ1, βγάζουν μάτι και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα!

Οι δύο ήρωες στην σειρά ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα, όμως στην πραγματική ζωή οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Συγκεκριμένα, η Βασίλης Μηλιώνης που υποδύεται τον «Τζανή» και η Καλλιόπη Χάσκα που υποδύεται τη «Μεταξία» δέχθηκαν τις ερωτήσεις των θαυμαστών της Μάγισσα και απάντησαν σε όλες και μια από αυτές λοιπόν αφορούσε τη μεταξύ τους σχέση και επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι!

Τους ρώτησαν αν είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή και απάντησαν πως ναι… είναι!

Βασίλης Μηλιώνης: Η ηλικία, η φιλοσοφική, η δίψα για την υποκριτική, η «Μάγισσα» και το τραγούδι

Ο Βασίλης Μηλιώνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε για την άγνωστη ζωή του και φυσικά τον ρόλο του στη Μάγισσα.

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε την ηλικία του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επισημαίνει ότι φαίνεται μικρότερος. Είναι λοιπόν 27 στα 28. Ο Βασίλης Μηλιώνης είπε ότι δεν προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια όμως τόσο η μητέρα του όσο και ο πατέρας του είναι καλλίφωνοι. «Η μαμά μου έκανε μαθήματα πιάνου αλλά τη σταμάτησε η γειτόνισσα επειδή την ενοχλούσε» αποκάλυψε ο ηθοποιός ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για τις σπουδές του:

«Πέρασα στη Φιλοσοφική αλλά χρωστάω 15 μαθήματα. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου, όχι για να γίνω καθηγητής, αλλά γιατί έχει να κάνει και με τη δουλειά μου ως ηθοποιός».

Και συνέχισε: «Με το που τελείωσα τη σχολή κατάφερα να βρω δουλειά. Τελείωσα τη σχολή το 2020 εν μέσω κορονοϊού και με την κρίση που υπήρχε στον χώρο μας. Με τρόμαξε. Αλλά ήμουν τυχερός. Έτυχε να πάω σε κάποιες ακροάσεις, ευτυχώς με πήρανε, κατάφερα να ζήσω με τα επιδόματα που έδιναν τότε».

Ο Βασίλης Μηλιώνης επίσης αποκάλυψε ότι τα τελευταία τρία χρόνια ζει μόνος του σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι μετά από κάποια ηλικία δεν είναι σωστό να μένουμε στο σπίτι των γονιών μου, είναι ωραίο να ανοίγουμε τα φτερά μας μόνοι μας».

Η δύναμη της τηλεόρασης και η Μάγισσα

«Η «Μάγισσα» είναι η τρίτη τηλεοπτική μου δουλειά, η πρώτη ήταν η «Σκοτεινή θάλασσα» στο Mega. Είχα μόλις αποφοιτήσει από τη σχολή» είπε ο Βασίλης Μηλιώνης ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε:

«Με φόβιζε να παίξω στην τηλεόραση, δεν είχα καταλάβει τη δύναμη που μπορεί να έχει αυτό το μέσο».

Επίσης αποκάλυψε: «Ο τηλεοπτικός μου πατέρας στη Μάγισσα, ο Γιώργος Γάλλος, ήταν δάσκαλός μου στη Δραματική Σχολή. Είναι προστατευτικός μαζί μου στο γύρισμα, είναι πολύ γλυκός και πολύ δοτικός άνθρωπος».

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του ως Τζανής στη Μάγισσα, ο Βασίλης Μηλιώνης είπε: «Ο Τζανής είναι πολύ μακριά από μένα σαν χαρακτήρας, είμαι κατά της βίας, οπότε ήταν μία δοκιμασία για μένα».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts