Βούλα Πατουλίδου: «Ρώτησε η δασκάλα τον γιο μου εάν ξέρει κάποιον Ολυμπιονίκη κι εκείνος απάντησε τον Κεντέρη»

Happy Day: Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου στην εκπομπή Μπαμπά -δες και τον Τάσο Ιορδανίδη, προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/3 στον Alpha.

Η Βούλα Πατουλίδου μέσα σε όλα περιέγραψε και μια απολαυστική ιστορία από την περίοδο που ο γιος της πήγαινε στο νηπιαγωγείο και όταν τον ρώτησαν αν ξέρει κάποιον Ολυμπιονίκη, εκείνος απάντησε… τον Κώστα Κεντέρη.

«Όταν ο γιος μου ήταν στο νηπιαγωγείο, θα πήγαινα εγώ να τους μιλήσω για την Ολυμπιακή φλόγα και της μασκότ. Η νηπιαγωγός έκρινε σωστό να προετοιμάσει τα παιδιά, μεταξύ αυτών και ο γιος μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τους ρώτησε αν ξέρουν κάποιον Ολυμπιονίκη και πετάχτηκε ο γιος μου, και είπε τον Κεντέρη. Λέω, “ο γιος μου είπε τον Κεντέρη;”. Ναι μου λέει, και τα υπόλοιπα παιδιά είπαν ότι ξέρουν τη μαμά του Γιώργου. Έρχεται ο γιος μου στο σπίτι, και του λέω, “δεν είπες εμένα για Ολυμπιονίκη;” και μου απαντάει, “έλα ρε μαμά, εσύ είσαι η μαμά μου”» είπε η Βούλα Πατουλίδου.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts