Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη! Ο Ίαν Στρατής έκλαιγε από συγκίνηση! Όσα είπε ο γιατρός της

Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου, γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη και όπως είπε και ο γιατρός της, κ. Παράσχος στην εκπομπή Το Πρωινό, τόσο η νέα μαμά όσο και το μωράκι της χαίρουν άκρας υγείας.

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο στις 7,25 το πρωί αλλά λόγω μίας μικρής επιπλοκής καθώς το μωρό ήταν σε εγκάρσια θέση, αποφασίστηκε για την ασφάλεια τόσο της Μαίρης Συνατσάκη όσο και του μωρού να γίνει καισαρική.

Το μικρό ήρθε στον κόσμο ζυγίζοντας 2,750 γραμμάρια και η Μαίρη Συνατσάκη τα βίωσε όλα καθώς δεν την κοίμησαν αλλά έκανε επισκληρίδιο. Έτσι, με το που γέννησε πήρε το μωρό της αγκαλιά και όπως είπε ο γιατρός της ήδη την έχει θηλάσει, παρ’ όλο που είναι χειρουργημένη.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Παράσχος πιο ευσυγκίνητος ήταν ο ευτυχισμένος μπαμπάς παρά η Μαίρη Συνατσάκη η οποία βιώνει την απόλυτη ευτυχία με χαμόγελο.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη για σχεδόν πέντε μήνες και όταν ένιωθαν και οι δύο έτοιμοι το αποκάλυψαν.

Λόγω της καισαρικής, μαμά και μωρό θα πάρουν εξιτήριο λίγες μέρες μετά από ό,τι αν γεννούσε με φυσιολογικό τοκετό όμως αυτό δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν καθόλου μιας και τώρα η ευτυχία περισσεύει στις οικογένειές τους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts