Έπιπλα και καναπέδες από την Factory Sofa στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»

Τη φετινή χρονιά πολλές τηλεοπτικές παραγωγές επέλεξαν την Factory Sofa για την επίπλωση των σκηνικών. Στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» βλέπουμε το Σαλόνι Mani σε διάσταση 3.00m x 2.50m με μεταλλικά πόδια και ξύλινη βάση σε χρώμα καρυδιάς.

Τα περισσότερα μοντέλα των καναπέδων της Factory Sofa είναι διαθέσιμα σε τριθέσιο ή διθέσιο, πολυθρόνα, ανάκλινδρο, σκαμπό, αριστερή γωνία, δεξιά γωνία, πολυμορφική γωνία καθώς και σε διάταξη σχήματος «Π».

Η πορτοκαλί πολυθρόνα της φωτογραφίας είναι κατασκευασμένη κατά παραγγελία ενώ στην άλλη φωτογραφία βλέπουμε την αγαπημένη πολυθρόνα Anafi με σκαμπό.

Η εταιρία Factory Sofa.

Η Factory Sofa με 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελληνική αγορά, παρέχει έπιπλα σαλονιού εξαιρετικής ποιότητας για κάθε σπίτι αλλά και για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Είναι πιστοποιημένη εταιρία με ISO 9001 και εγγυάται την καλύτερη & σταθερότερη ποιότητα πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά. Διενεργεί ελέγχους ποιότητας από τις πρώτες ύλες που επιλέγει μέχρι και την υπηρεσία παράδοσης του σαλονιού σας. Όλες οι φάσεις παραγωγής ελέγχονται και πιστοποιούνται για την τήρηση των υψηλών τεχνικών προδιαγραφών.

Προσφέροντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής (value for money), δημιουργεί σαλόνια και καναπέδες χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα των προϊόντων. Παρέχει έτσι με σιγουριά γραπτή εγγύηση 10 ετών και έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το σαλόνι σας στο χρώμα και διάσταση που επιθυμείτε.

Κάθε μήνα στα καταστήματα Factory Sofa θα βρείτε επιλεγμένα σαλόνια σε μειωμένες τιμές με αδιάβροχα υφάσματα σε χρώμα επιλογής σας! Προσφορές με νέες σειρές υφασμάτων και χρωμάτων για να επιλέξετε την υφή και το χρώμα που ταιριάζει τέλεια με τη διακόσμησή σας.

Αποκτήσετε το σαλόνι που ονειρεύεστε με την ποιότητα υφάσματος και χρώμα που επιθυμείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα Σαλόνια Factory Sofa και το διαπιστώνει κανείς με μια επίσκεψη στις εκθέσεις της. Η υψηλή αισθητική είναι το χαρακτηριστικό της Factory Sofa. Τα σχέδια, οι αναλογίες, οι ραφές, τα χρώματα είναι το λιγότερο που χαρακτηρίζει την αισθητική των σαλονιών της. Στη Factory Sofa θα βρείτε σαλόνια υψηλής ποιότητας φτιαγμένα με μεράκι. Μεγάλη γκάμα σε υφάσματα υψηλής ποιότητας και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Αγοράζοντας ένα σαλόνι Factory Sofa:

  • Επενδύετε για τα επόμενα 10 χρόνια της ζωής σας τουλάχιστον.
  • Επιλέγετε τις διαστάσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας και το ύφασμα/χρώμα που καλύπτει τις ανάγκες σας.
  • Χαλαρώνετε στο σαλόνι με την οικογένειά σας και τους φίλους σας γιατί σας προσφέρει υψηλή ποιότητα και σύγχρονη αισθητική.
  • Έχετε δίπλα σας μια αξιόπιστη εταιρία που θα ζει μαζί σας.

Επισκεφθείτε σήμερα ένα κατάστημα FACTORY Sofa ή επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες ή τηλεφωνικές παραγγελίες:

Αθήνα – Παλαιό Φάληρο: Λεωφόρος Ποσειδώνος 48, Τηλ. 210 60 25 980

Μεταμόρφωση: 13ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Τηλ. 210 220 8231

Κατερίνη: 1ο χλμ Π.Ε.Ο. Κατερίνης-Θεσ/νίκης, Τηλ. 23510 28310

Ρόδος: Λίνδου 216, Τηλ. 22410 60900

Website: https://www.factorysofa.gr

Facebook: https://www.facebook.com/factorysofa

Instagram: https://www.instagram.com/factorysofa/

Pinterest: https://gr.pinterest.com/factorysofa_gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts