Γη της Ελιάς: Τον χτυπάνε και τον αφήνουν αιμόφυρτο – Η κατάληξη του Μάνου μετά την απαγωγή του

Στην Γη της Ελιάς, ενώ ο Μάνος κρατείται ακόμα από τους απαγωγείς, η ώρα που θα βρεθεί και πάλι ελεύθερος φτάνει, καθώς η αστυνομία κινείται παράλληλα με την οικογένεια και στήνει μια δύσκολη επιχείρηση απελευθέρωσης!

Ποια θα είναι η κατάληξη του Μάνου στην Γη της Ελιάς

Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρι των απαγωγέων, ενώ όλη η οικογένειά του τρέμει για τη ζωή του και προσπαθεί να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με τους κακοποιούς, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία, από φόβο. Στο μεταξύ οι ώρες περνάνε και οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους, γεγονός που ανησυχεί τη Μαρίνα, η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο: «Συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με τη ζωή του Μάνου. Σταματήστε πια με τις διαπραγματεύσεις. Το έχετε παρατραβήξει δεν θα μας βγει σε καλό», του λέει θυμωμένη.

«Ένα κακόμοιρο βλαχαδερό είσαι» – Ξεφτιλίζονται δημόσια Μυρτάλη και Άννα

Την ίδια στιγμή ο Μάνος δεν κάθεται ήσυχα και αρχίζει τους τσαμπουκάδες με τους απαγωγείς του, οι οποίοι αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα: «Τι κάνεις ρε, πουλάς τσαμπουκά;», τον ρωτάνε και τον ξυλοφορτώνουν άσχημα. Λίγο αργότερα οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται: «Παναγία μου, τον χτύπησαν, δεν αστειεύονται, δεν βλέπετε; Δώστε τους ό,τι ζητάνε, θα τον σκοτώσουν», ικετεύει κλαίγοντας η Μαρίνα και έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων: «Είμαστε εντάξει, θα πάρετε ό,τι ζητήσετε, φτάνει να μου παραδώσετε τον γιο μου ζωντανό», τους λέει.

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του, μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση: «Τα λεφτά θα μας τα φέρει η γυναίκα του και κοίτα μην κάνετε καμιά βλακεία, γιατί δεν θα τον ξαναδείτε ζωντανό», τον προειδοποιούν. Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από τη διαταγή των απαγωγέων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »