Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι ιδιαίτερες βέρες για τον γάμο της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς

Στούντιο 4: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία πρωταγωνιστεί εδώ και δύο σεζόν στην καθημερινή σειρά Η Γη της Ελιάς ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην στιγμή που ο σύντροφός της τής είχε κάνει πρόταση γάμου. Επίσης μίλησε για το πότε απελευθερώθηκε σεξουαλικά αλλά και ως γυναίκα. Αξίζει να δεις πώς διαπαιδαγωγήθηκε σεξουαλικά στο βίντεο που ακολουθεί:

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα στα δώρα βλέπω ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα είναι κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Πήραμε ένα βυζαντινό δαχτυλίδι, το προσαρμόσαμε σε εμάς και το κάναμε βέρες.
Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων, είναι πάλι ένα βυζαντινό δαχτυλίδι με μία πέρλα. Αυτές τώρα είναι οι βέρες, με τις οποίες θα παντρευτούμε όταν με το καλό το αποφασίσουμε να πάμε επισήμως στην εκκλησία. Είμαστε σαν παντρεμένοι έτσι και αλλιώς δεν αλλάζει κάτι», είπε χαρακτηριστικά στον αέρα της ΕΡΤ η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Μάνος: «Να πας να…»

Αντωνία Χαραλάμπους: Η αλλαγή της Ισμήνης στα δυο χρόνια της Γης της Ελιάς – Έχει χάσει πολλά κιλά

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts