Γη της ελιάς (21/2): Σε κατάσταση πανικού η Αρετή – Παίρνει την καραμπίνα και τον πυροβολεί

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 21/2 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς από την οποία αναμένεται να αποχωρήσουν στον τρίτο κύκλο κάποιοι βασικοί ηθοποιο.

Οι αποψινές 21/2 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

Την ίδια ώρα ο Κουράκος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τον Βαγιάκο να φλερτάρει την Ευτυχία και δηλώνει πλέον έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση τους: «Ευτυχία, δεν θέλω να κρυβόμαστε. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, μπορούμε να προχωρήσουμε και επισημοποιήσουμε τη σχέση μας», είναι τα λόγια του, αλλά εκείνη είναι διστακτική. Την ίδια στιγμή, κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μέσα στη νύχτα κι εκείνη παίρνει την καραμπίνα και τον πυροβολεί. Για κακή της τύχη, όμως, τραυματίζει έναν περαστικό, ο οποίος την επόμενη μέρα πηγαίνει στο τμήμα και κάνει καταγγελία.

Παράλληλα ο Πότης επιβεβαιώνει τις φήμες, δείχνοντας στον Στάθη φωτογραφία που δείχνει ότι η Ειρήνη πηγαίνει σχολείο στη Σπάρτη: «Για να μη λέτε ότι λέω ό,τι να ’ναι. Ορίστε, στο σχολείο πηγαίνει η ανιψιά σου, κυρ Στάθη», του λέει και ο Στάθης δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αυτό το ψέμα.

Η Ευτυχία και ο Κουράκος κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη. Εκείνη τη στιγμή, η Ευτυχία αναστατώνεται και η ταραχή της είναι έκδηλη: «Τι έπαθες; δεν είσαι καλά;», τη ρωτάει ο Γιώργης και η Ευτυχία τρέμοντας του απαντάει: «Σε παρακαλώ, θέλω να γυρίσουμε. Ναι, μάλλον είμαι πολύ κουρασμένη». Αργότερα, η κρυφή τους σχέση φανερώνεται, όταν ο Πότης ανακαλύπτει ότι είναι κανονικά μαζί, αφού βλέπει τις φωτογραφίες από τη Ρώμη και μένει άναυδος.

Την παρατάει σύξυλη λίγο πριν το γάμο και τα φτιάχνει με άλλη


Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε και έναν χωρισμό, τον οποίο κανείς δεν περιμένει. Όχι μόνο όμως θα χωρίσουν, αλλά εκείνος όπως φαίνεται θα βρει και νέα αγαπητικιά.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας θα ζητήσει από την Άννα να χωρίσουν λόγω κάποιων καβγάδων που θα έχουν για την συγκατοίκηση τους και το γάμο τους με αποτέλεσμα η ρήξη να είναι τόσο μεγάλο που να φέρει το τέλος της σχέσης τους.

Όταν μάθει για το χωρισμό του λοιπόν η Ειρήνη, θα κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Θα τον προσεγγίσει και θα προσπαθήσει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί του.

Βέβαια, ο Λεωνίδας είναι ακόμη ερωτευμένος με την Άννα και δεν μπορεί να την ξεπεράσει, γεγονός που θα αντιληφθεί η Ειρήνη και θα καταρρακωθεί.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts