Γιάννης Μπέζος: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν»

Καλύτερα Αργά: Καλεσμένος της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, με αφορμή την επανάληψη της θεατρικής του παράστασης. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη σχέση που διατηρεί με τα media και τους δημοσιογράφους που… δεν τους απαντάει καν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος εξήγησε πως «οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους. Το θέμα δεν είναι τι θα με ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι, το θέμα είναι να κάνω εγώ τις ερωτήσεις με έναν τρόπο. Πολλές φορές το καταφέρνω. Αυτό, βέβαια, δεν γίνεται με το να υποβάλλω τις ερωτήσεις, αλλά με το κλίμα που διαμορφώνεται. Δηλαδή υπάρχουν δημοσιογράφοι στους οποίους, κάθε φορά που μου μιλούν, δεν τους απαντώ καν και δεν αισθάνομαι καθόλου άσχημα γι’ αυτό».

«Στο θέατρο υποδύομαι έναν ήρωα που είναι τελείως απομονωμένος τύπος. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτά. Αυτό είναι η πρώτη επαφή, ούτε καν η περίληψη της ιστορίας. Ο καρπός του έργου είναι τελείως διαφορετικός (σ.σ. Αινιγματικές παραλλαγές)» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Με φοβίζει όταν θέλει κάποιος να με φέρει στα μέτρα του, που δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον» – Ο Μπέζος μιλά για τις παρέες του

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »