«Με φοβίζει όταν θέλει κάποιος να με φέρει στα μέτρα του, που δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον» – Ο Μπέζος μιλά για τις παρέες του

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη για φέτος στο Night Out και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τον ελεύθερο χρόνο του και εξήγησε ότι του αρέσει πολύ ο αθλητισμός.

Όπως είπε, παίζει μπάσκετ καθώς αυτό είναι κάτι που του δίνει ζωή και τον βοηθά πολύ ενώ θεωρεί πως πρόκειται ξεκάθαρα για ένα άθλημα για… έξυπνους.

«Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι απαραίτητος μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, συμπληρώνω 45 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Μου αρέσει το καλό κρασί, η καλή παρέα. Με συνομιλητές τους οποίους επιλέγω αυστηρά, δεν κάνω παρέα με όλους. Μου αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα, διαβάζω πάρα πολύ. Αθλούμαι αρκετά, και στο σπίτι και έξω. Παίζω μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια. Αυτό μου κάνει πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι για έξυπνους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για τη νέα σειρά Famagusta, στην οποία θα τον δούμε! Η νέα σειρά του MEGA αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974. Το σενάριο που θα ξετυλιχτεί σε 24 επεισόδια και είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, «βάζει» στο επίκεντρο μια ιστορία αγάπης που θα συγκινήσει.

Οι παρέες

«Το φίλος είναι κάτι πολύ σχετικό. Θα έχεις προσέξει ότι πολλοί άνθρωποι είναι φίλοι και μετά από έναν χρόνο δεν μιλάνε. Το σημαντικό είναι τι έχουμε να μοιραστούμε με τους ανθρώπους. Εγώ έχω ανθρώπους που συνομιλώ ή κάνω παρέα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά μας. Δίνω ευκαιρία να με προσεγγίσουν φιλικά αλλά δεν θέλω να αποσπούν ένα κομμάτι από την οικειότητά μου, να θεωρούν δηλαδή ότι μπορούν να με κάνουν ό, τι θέλουν. Με φοβίζει όταν θέλει κάποιος να με φέρει στα μέτρα του, που δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον. Εκτιμώ τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι άνθρωποι που κρίνουν τα πάντα», είπε επίσης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την ανοχή που δείχνουμε στα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, όπως θα ακούσετε και στο απόσπασμα από το Night Out που ακολουθεί…

Ο αγαπημένος ηθοποιός σχολίασε και την επικαιρότητα. Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ανάμεσα σε όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που έθιξε στη συνέντευξή του, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για θέματα της επικαιρότητας, ένα από τα οποία ήταν και η τραπ μουσική, παίρνοντας θέση υπέρ του είδους, εφόσον αυτό έχει να πει κάτι ουσιαστικό.

«Υπάρχει αυτή η υστερία ότι η τραπ ήρθε να καταστρέψει τον πλανήτη, είναι αστεία πράγματα αυτά. Τους πήρε τόσο ο πόνος για τη μουσική και για τον στίχο και κατηγορούν την τραπ, ενώ έχουμε ακούσει απίστευτες ανοησίες όλα αυτά τα χρόνια και μουσικά και στιχουργικά, τα οποία δεν μας πείραξαν. Εγώ τα θεωρώ χειρότερα. Τουλάχιστον αυτά είναι και μία έκφραση των νέων, που έχουν και αίμα μέσα τους, δηλαδή ότι αγανακτώ και μπορώ να φτάσω και στα άκρα. Αλλά είναι κάτι. Τα άλλα είναι ανοησίες απλώς εδώ μας ενοχλεί ο στίχος, γιατί μας προκαλεί», είπε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts