Γιάννος Περλέγκας: Αγνώριστος μετά τη «Νύχτα», μπαίνει στο Προξενιό της Ιουλίας

Καλύτερα δε γίνεται: Ο Γιάννος Περλέγκας μετά την επιτυχία της σειράς Αυτή η νύχτα μένει, αυτή την εβδομάδα κάνει είσοδο στο Προξενιό της Ιουλίας.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι πραγματικά αγνώριστος, με μούσια και δεν θυμίζει σε τίποτα τον ήρωα που υποδύθηκε στη Νύχτα.

«Νιώθω καλά με τη νέα μου εικόνα. Η τελευταία φορά που ξυρίστηκα ήταν στο τελευταίο γύρισμα της Νύχτας», σχολίασε αρχικά σχετικά με τη νέα του εικόνα.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είναι καλός ή κακός ο χαρακτήρας που θα υποδυθώ. Μέρος της δουλειάς μας είναι να μη βγάζουμε συμπεράσματα για το πόσο ηθικοί είναι οι ήρωες που υποδυόμαστε».

Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά την Τρίτη ως μοναχός Επιφάνειος για να βοηθήσει τον γιο του Προβιού και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Θυμίζουμε επίσης πως καλεσμένος στη Super Κατερίνα ήταν πριν από λίγες ημέρες ο Τάσος Λέκκας και μίλησε για τον Ρήγα τον οποίο υποδύεται στη σειρά του Alpha. Η μητέρα του τού κρύβει πολλά μυστικά για το παρελθόν και η εγκυμοσύνη της Ιουλίας έρχεται να ταράξει τα νερά της οικογένειας. Δεν δίστασε μάλιστα να δώσει κι ένα spoiler που ίσως πολλοί τηλεθεατές δεν το περίμεναν.

«Ο Ρήγας σε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν πολύ δεκτικός. Είναι αψύς, είναι βίαιος πολύ. Δεν θα το κουβεντιάσει οπότε η αντίδρασή του θα είναι πολύ κοντά. Δεν θα αντιδράσει γλυκά! Θα δούμε αν θα βάψω τα χέρια μου με αίμα. Στα επεισόδια που έχω δεν ξέρω αν ο Ρήγας θα μάθει ότι η Στάσα είχε σχέση με τον Στράτο. Διαβάζω και εγώ ότι ο Ρήγας ίσως είναι παιδί του Στράτου. Απορώ πως θα αντιδράσει. Εμένα μου αρέσει πολύ να μην αλλάζω τίποτα από αυτά που παίζω. Να βρίσκω έναν τρόπο να το κάνω δικό μου. Θα ήθελα να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή με τον Ρήγα.

Έχει συμβεί μια δύο φορές να μου μιλήσουν επιθετικά. Και στα social βρίζουν! Είναι τρομακτικό, είναι λίγο περίεργο. Και στον προσωπικό μου λογαριασμό μου έρχονται άσχημα μηνύματα. Αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι εγκρατής. Μου λένε “αχ, είσαι κακός”. Χαίρομαι που κάνω αυτή τη δουλειά!».

«Επειδή είναι κάτι που πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, ανυπομονούσα πάντα για αυτό. Το πίστευα! Ότι αν προσπαθήσεις για κάτι, θα τα καταφέρεις. Και επειδή αυτό ήταν το όνειρό μου, το κατάφερα, να ζω από αυτό! Τα πιο πολλά ευχαριστώ τα χρωστάω στη μητέρα μου που ήταν πάντα εκεί. Οι γονείς μας είναι τα πρώτα μας πρότυπα και μετά οι φίλοι μου, οι άνθρωποι που γνώρισα εδώ.

Είναι ένα επάγγελμα που έχει μια αστάθεια. Όλες οι δυσκολίες άμα μπορέσουμε να τις δούμε διαφορετικά, μας κάνει να το εκτιμήσουμε περισσότερο. Παλαιότερα έχω δουλέψει και οικοδομή με τον θείο μου».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Αριανούτσος για Προξενιό: Θα καταφέρει να θεραπευτεί ο Χρήστος κάποια στιγμή;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts