Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποχωρεί πρόωρα από τη Γη της Ελιάς – Τι συνέβη;

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος υποδύεται τον Ορέστη στη σειρά, αποχωρεί πρόωρα από τη σειρά του Mega. Τι συμβαίνει και αποχωρεί ο Ντάνος;

Σύμφωνα με το Πρωινό Σουσού, ο Γιώργος δεν θα συνεχίσει στη Γη της Ελιάς και ολοκληρώνεται ο ρόλος του τον Μάρτιο, δηλαδή σε δύο σχεδόν μήνες.

Όπως ειπώθηκε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος περίμενε να του πουν αν θα είναι και την επόμενη σεζόν μιας και ξέρουμε και επίσημα ότι η Γη της Ελιάς πήρε παράταση, θα είναι και την επόμενη σεζόν. Ο Γιώργος μπήκε προς το φινάλε της σεζόν πέρυσι και… αυτό που μάθαμε, είναι ότι ο Αγγελόπουλος ενημερώθηκε πρώτα από τις διαρροές και μετά έγινε κάποια επικοινωνία με τους σεναριογράφους… Υπήρχε συμβόλαιο μέχρι τον Απρίλιο, αλλά ήταν να ανανεωθεί και αυτό πίστευαν πολλοί συντελεστές…».

Και η ομάδα της εκπομπής, Πρωινό Σουσού τόνισε ότι δεν παίρνει παράταση ο ρόλος του, όπως νόμιζαν οι περισσότεροι συντελεστές και το έμαθε από διαρροές. Ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης μαθαίνει για την Αριάδνη και τον Χρήστο

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts