Γιώργος Αμούτζας: «Έγινε κατευθείαν η διάγνωση…» – Δύσκολες στιγμές για τον ηθοποιό του Σασμού

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς νέους ηθοποιούς. Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Σασμό του ALPHA όπου δίνει κάθε βράδυ ρεσιτάλ ερμηνείας. Αρκετές φορές μάλιστα έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και με την προσωπική του ζωή.

Μπορεί πρόσφατα να χώρισε από τη σύντροφό του, ωστόσο όπως έγινε γνωστό πρόσφατα ήρθε η επανασύνδεση.

Λίγο πριν την έναρξη των νέων επεισοδίων λοιπόν του Σασμού, ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του πριν από κάποιο διάστημα.

Ο ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στο Happy Day του ALPHA και στην Όλγα Λαφαζάνη για τον κολικό νεφρού και την εγχείρηση που χρειάστηκα να κάνει εσπευσμένα.

«Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσουμε. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα. Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω κι είναι μια μαγική παράσταση.

Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς. Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση. Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις» δήλωσε ο Γιώργος Αμούτζας.

Δείτε το βίντεο:

Τι είναι ο κολικός νεφρού

Ο κολικός νεφρού είναι ο έντονος πόνος που οφείλεται στην παρουσία λίθων στους νεφρούς. Οι πέτρες στους νεφρούς έχουν πολλές αιτίες και μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του ουροποιητικού συστήματος, από τα νεφρά μέχρι και την ουροδόχο κύστη. Πιο συχνά, οι πέτρες σχηματίζονται όταν τα ούρα γίνονται πιο πυκνά (χάνουν ποσότητα νερού), κάτι που επιτρέπει στα μέταλλα να κρυσταλλώσουν και να δημιουργήσουν μικρές μάζες.

Ο πόνος γίνεται αρχικά αισθητός στην περιοχή του νεφρού και η έναρξή του είναι κατά κανόνα απότομη, χωρίς προειδοποιητικά συμπτώματα. Άλλες φορές εμφανίζεται αίσθημα βάρους ή σφίξιμο στην νεφρική χώρα με αυξανόμενη ένταση και πρόκληση δυσφορίας στον ασθενή. Στη συνέχεια ο πόνος επεκτείνεται προς την κοιλιακή χώρα, τη βουβωνική χώρα και τα γεννητικά όργανα. Πιθανά συμπτώματα μπορεί να είναι ναυτία ή έμετος, εφίδρωση, μετεωρισμός (πρήξιμο της κοιλιάς). Δύναται επίσης να εμφανιστεί παροδικά αίμα στα ούρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts