Γιώργος Αμούτζας: Αυτός είναι ο διάσημος μπαμπάς του: «Με έχουν υποτιμήσει καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα μου»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US, με παρτενέρ την Τάνια Μπρεάζου, με την οποία οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι, ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για πολλά και διάφορα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, έδωσε την δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται λόγω του πατέρα του.

  • Έχεις νιώσει ποτέ να σε υποτιμούν καλλιτεχνικά λόγω του πατέρα σου;

Ως ηθοποιός έχεις να αποδείξεις μακροπρόθεσμα τι πραγματικά αξίζεις και τι μπορείς να κάνεις σε αυτό το επάγγελμα. Στο παρελθόν έχει συμβεί αλλά νομίζω ότι μιλάει η δουλειά μου για μένα, οι συνεργασίες μου και η άποψη του κόσμου. Δεν συνηθίζω να μιλάω εγώ για μένα. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες θεατρικά, αλλά και στην τηλεόραση, με εξαιρετικούς συντελεστές και χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό.

Αυτό που πολλοί δε γνωρίζουν, είναι ότι έχει μεγαλώσει σχεδόν μέσα στο θέατρο μιας και ο μπαμπάς του είναι ο Σταύρος Αμούτζας Δελλής, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο έχει ιδρύσει τη δραματική σχολή Ίασμος.

«Δεν είμαι και ατάλαντος…» – Ξεσπά ο Γιώργος Αμούτζας

  • Τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχεις δεχτεί σε επηρεάζουν;

Υπάρχει η κριτική που από πίσω της κρύβει γνώση και πάντα έχει κάτι να σου προσφέρει. Υπάρχει και η άσκοπη κριτική. Στη δεύτερη, προσωπικά, δεν δίνω καμία σημασία, είπε ο Γιώργος Αμούτζας στο Ok!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »