Γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε στο Happy Day πως είναι έγκυος και δεν εννοούμε τη Σταματίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Περιμένω ένα μωράκι και είμαι ενθουσιασμένη! Είμαστε στο πρώτο τρίμηνο, είναι όλα καλά! Βρήκα τον άνθρωπό μου, τον άνθρωπο που πραγματικά περίμενα. Είμαι πολύ τυχερή που τον βρήκα στον δρόμο μου. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα αλλά… Δεν το είχα προγραμματίσει ούτε είχα σκεφτεί ότι φέτος θα γινόταν αυτό. Η αλήθεια είναι ότι με τον Άρη ήταν σίγουρο ότι θα γινόταν γιατί πραγματικά το έβλεπα ότι θα είμαι με αυτόν τον άνθρωπο». Αυτά δήλωσε σήμερα η γνωστή παρουσιάστρια παίρνοντας την πάσα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι την ώρα τς ανακοίνωσης πως είναι έγκυος

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε στο Happy Day ότι είναι έγκυος! Η παρουσιάστρια διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και είναι τρισευτυχισμένη με τον σύντροφό της Άρη Γούτο.

Όπως ανέφερε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, το μωράκι της αναμένεται να έρθει στη ζωή στα μέσα του καλοκαιριού. Κανείς από τους συνεργάτες της στην εκπομπή δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό. Άντε κι εμείς από το magazinomou.gr να της ευχηθούμε με το καλό!!!!

Διαβάστε επίσης:

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, 10/1

cressida_jewels

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Συγκίνησε ο Άγγελος που είχε υποστεί εγκεφαλική παράλυση και τετραπληγία 4 μηνών

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Ο υποψήφιος αποκάλυψε στους κριτές το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αποδεικνύοντας πως δεν πρέπει ποτέ να το βάζουμε κάτω, αλλά αντίθετα