Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Ζητάς αυτόγραφο από τον γιατρό σου που κάνει κάτι πολύ σπουδαίο; Γιατί ζητάς από εμένα;»

Πρωίαν σε είδον: Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να μοιράζει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με όσους της το ζητούν.

«Ζητάς αυτόγραφο από τον γιατρό σου που κάνει κάτι πάρα πολύ σπουδαίο; Ζητάς από αυτόν που μαζεύει τα σκουπίδια και κάνει κάτι πολύ σπουδαίο για εσένα; Γιατί ζητάς από εμένα; Αντίστοιχα εγώ από εσένα που κάνεις κάτι σπουδαίο στην κοινωνική μας ζωή, σου ζητώ αυτόγραφο; Ούτε εγώ πήρα Νόμπελ. Του λέω ότι δεν νιώθω καλά με το να παριστάνω το είδωλο ή το πρότυπο. Όπως εγώ δεν θα ζητήσω από εσένα αυτόγραφο, δεν νιώθω καλά να ζητάς κι εσύ από εμένα» είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Φωτογραφίες ακόμα περισσότερο. Βγάζω είτε για τη δουλειά είτε με τους φίλους μου. Γιατί να έχεις μία φωτογραφία δική μου, που εγώ δεν σε ξέρω; Τι ανάγκη έχει; Έχει ανάγκη να πει: κοίταξε εδώ, έχω φωτογραφία με αυτήν. Πολλές φορές δεν ξέρουν καν πως σε λένε. Σου λένε: έλα πες μου πως σε λένε να το πω στη γυναίκα μου. Αν δε τους πεις κιόλας, τσαντίζονται. Λέω: αν δεν το θυμάσαι τι να πεις στη γυναίκα σου; Δεν πειράζει. Αφού σε είδα. Εσύ δεν είσαι που παίζεις στην Χύτρα; Γίνεται χαμός και λες εντάξει οκ» πρόσθεσε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts