Δέσποινα Βανδή: Μας έδειξε ό,τι μαγείρεψε για το γιορτινό τραπέζι του ρεβεγιόν! Ξεπέρασε τον εαυτό της!

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες, όμως, πέρα από την τεράστια αγάπη της για το τραγούδι, που μας την αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τις εμφανίσεις και τις νέες κυκλοφορίες των τραγουδιών της, έχει τεράστια αδυναμία και στην οικογένειά της, μιας και, όπως έχει πει, από την πρώτη στιγμή που έγινε μανούλα, ο κόσμος της έχει αλλάξει και η βασική της προτεραιότητα σε οτιδήποτε και αν κάνει είναι τα παιδιά της και οι στιγμές μαζί τους.

Η Δέσποινα Βανδή, εν όψει Χριστουγέννων και παρόλο που το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι πολύ γεμάτο με υποχρεώσεις, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει μερικά από τα πιο αγαπημένα φαγητά των παιδιών της αλλά και της ίδιας. Η τραγουδίστια έφτιαξε κουραμπιέδες και μια λαχταριστή κολοκυθόσουπα. Φυσικά, το πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Παρ’ όλο που η ίδια θα βρίσκεται στον ημιτελικό του J2US και λίγο αργότερα οι φανατικοί της θαυμαστές θα την απολαύσουν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα φρόντισε να ετοιμάσει μοναδικά πιάτα για το γιορτινό τραπέζι ώστε να φάει όλη η οικογένεια μαζί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από όσα ετοίμασε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »