Δανάη Μιχαλάκη: Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος που συνεργαστήκαμε»

Ελένη: Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου μίλησε για μίλησε για τη νέα ζωή της, καθώς πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου το μωρό τους.

Σχετικά με τη μητρότητα και τις πρώτες στιγμές που έχει με το παιδί της είπε η ηθοποιός: «’Ρουφάω’ κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο».

Στο πώς συνδύασε η ηθοποιός με την εγκυμοσύνης της απάντησε: «Ήξερα ότι ήταν καθημερινό, αλλά μετά πήγαμε σε περισσότερα επεισόδια. Το μωρό ήρθε στην πορεία. Είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω».

Για την μετάβασή της από την σειρά Άγριες Μέλισσες στην νέα σειρά που συμμετέχει την Παραλία είπε:
«Ήταν η επόμενη δουλειά μετά τις Μέλισσες, αλλά δεν με προβλημάτισε να βγω από την comfort zone γιατί είναι μία εξαιρετική δουλειά».

Πώς ήταν είναι να εργάζεσαι με τον πατέρα της; «Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος, αλλά είχαμε και οι δύο πολύ συγκίνηση. Υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Γυρίσαμε μία σκηνή, ως πατέρας και κόρη».

Πώς επέλεξε την ηθοποιία η Δανάη Μιχαλάκη: «Έφθασα σε ένα σημείο που είπα πόσο πρέπει να προσπαθήσω. Γενικά όμως η δουλειά αυτή θέλει δυνατό στομάχι και η απόρριψη είναι μέρος της δουλειάς μας».

Μάλιστα η ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη: «Εκεί που έψαχνα να βρω τι δουλειά να κάνω, γιατί δεν μπορούσα άλλο με τις προχειροδουλειές ήρθαν οι Μέλισσες».

Η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Σύρο κι όπως είπε δεν θα απέκλειε το γεγονός να μεγαλώσει το παιδί της σε κάποιο νησί, καθώς εκεί θυμάται τα παιδικά της χρόνια να τα περνάει με ελευθερία, κατάσταση που επιθυμεί και για το παιδί της.

Μιλώντας στην Ελένη η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε πώς η κόρη της μοιάζει στον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts