Δημήτρης Λάλος: «Ευτυχώς η επιτυχία ήρθε τώρα, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν.. Έχω παίξει στο θέατρο για 4 άτομα»

Ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός από τον Σασμό, μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται για τη συμμετοχή του στη σειρά αλλά και για τη σχέση του με το θέατρο, ενώ αναφέρεται και στην κορούλα του.

Όπως είπε ο ηθοποιός, χαίρεται που η επιτυχία ήρθε τώρα που ήρθε σε αυτή την ηλικία γιατί αν ήταν πιο νέος δεν ήξερε πώς θα το διαχειριζόταν.

«Προσπαθώ να απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει. Ο Σασμός δεν είναι ένα πυροτέχνημα και είμαι πολύ ευγνώμων. Το σημαντικό είναι ότι για πράγματα που είναι τόσο σπάνια, να παίρνεις λίγο χρόνο για να τα αντιληφθείς. Έχω κάνει θέατρο για μια ζωή. Έχω φτιάξει δύο θέατρα, έχω σκηνοθετήσει, έχω κάνει παραγωγή, ταξιθεσία, ταμείο. Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο πόστο που να μην το έχω κάνει», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος και συνέχισε:

«Χαίρομαι που αυτή η επιτυχία ήρθε τώρα. Δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν αν ήμουν πιο νέος. Ευτυχώς συνέβη τώρα. Έχω παίξει στο θέατρο με 4 άτομα».

Δείτε όλη την υπέροχη συνέντευξή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts