Δημήτρης Λάλος: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη με την σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου – Τους έφτυσε η Γερμανού

Καλύτερα δε γίνεται: Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού επέλεξαν να δώσουν ο Δημήτρης Λάλος και η σύζυγός του, Έλενα Μαυρίδου.

Το ζευγάρι, μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας ενώ ο καθένας έχει καταφέρει να χαράξει την δική του πορεία στον χώρο του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης.

Η Ναταλία Γερμανού όταν τους είδε μαζί στο πλατό ενθουσιάστηκε και δεν δίστασε να τους φτύσει για να μην τους ματιάξει. «Φτου φτου» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, μίλησαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για την κοινή τους πορεία στη ζωή αλλά και για το θέατρο. Και οι δύο έχουν δημιουργήσει τους δικούς τους χώρους τέχνης για να μπορούν να εκφράζονται και να συνδέονται με το κοινό έτσι όπως οι ίδιοι το θέλουν.

Βίντεο – αφιέρωμα για τη ζωή και την κοινή τους πορεία:

Τον Δημήτρη Λάλο και την Έλενα Μαυρίδου, φέτος, το θεατρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία και την δυνατότητα να τους απολαύσει στις «Βάκχες» του Ευρυπίδη.

«Θα γυρίσουμε φέτος το καλοκαίρι όλη την Ελλάδα», είπε ο ηθοποιός.

Δεν θα μπορούσε ωστόσο να μην αναφερθεί και στη σειρά όπου υποδύεται τον Μαθιό και κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και οι ανατροπές είναι μεγάλες.

«Ο Σασμός συνεχίζεται και δεν θα μπορούσαμε να εγκαταλείψουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Λάλος ανακοινώντας με τον τρόπο του ότι θα συνεχίσει στη σειρά και την τρίτη σεζόν.

Η Έλενα Μαυρίδου μίλησε φυσικά και για τον ρόλο της στη σειρά της ΕΡΤ, Σώσε με:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts