Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Δεν θα πήγαινα ούτε ως guest κριτής στο MasterChef»

O πρώην κριτής του «MasterChef», Δημήτρης Σκαρμούτσος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open TV και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική του πορεία. Παράλληλα, δεν δίστασε να σχολιάσει το ριάλιτι μαγειρικής του Star και να τονίσει πως δεν θα πήγαινε ούτε ως guest κριτής στο «MasterChef» καθώς δεν συμφωνεί με το νέο concept του παιχνιδιού.
«Το MasterChef δεν ήταν στα δικά μου μετρά, γιατί αν ήταν, θα ήμουν! Θεωρώ ότι το έκανα με επιτυχία αρκετές χρόνιες και έπρεπε λίγο ν’ αλλάξω. Το να μην συνεχίσω ήταν δική μου απόφαση, άρα δεν έχω να μετανιώσω για κάτι.

Γενικώς, το κανάλι έχει αλλάξει το concept και μέσα σε αυτές τις αλλαγές ήταν κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορούσα να κάνω. Γίνομαι 49 ετών και δεν μπορώ να μπω σε τηλεοπτικά πλαίσια, ειδικά όταν δεν υπάρχει ανάγκη να μπω σε πλαίσια.

Δεν έχω δει κανένα MasterChef, δεν προλαβαίνω! Ούτε το MasterChef που ήμουν εγώ δεν έβλεπα. Για μένα προσωπικά είναι λάθος που συνέδεσαν το ριάλιτι με τη μαγειρική. Δεν θα πήγαινα ούτε ως guest κριτής στο MasterChef».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή βίντεο: zappit

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5987 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr