Διονύσης Παπανδρέου: Τέλος ο Φίλιππος από τη Γη της Ελιάς

Ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και ανακοίνωσε ότι φέτος ο ρόλος του στη σειρά ολοκληρώνεται! Ο Διονύσης Παπανδρέου πρωταγωνιστεί επίσης στην παράσταση «Φακντ απ» στο θέατρο Άλφα, σε κείμενο του Τάσου Ιορδανίδη και σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Πάντα ψάχνω τον δρόμο μου, αλλά ζούμε σε περιόδους που έχει χαθεί η επαφή με τον συνάνθρωπο. Έχουν χαθεί οι κοινωνικές σχέσεις, έχουμε κλειστεί όλοι περισσότερο στους εαυτούς μας και νομίζω ότι αυτό κάνει λίγο τους καιρούς πιο σκοτεινούς και καταθλιπτικούς».

Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του προσαρμοστικό, χαρακτηριστικό που τον έχει βοηθήσει στην υποκριτική, ενώ αποκάλυψε πως δεν ήταν ανήσυχο παιδί.

Όσον αφορά για τον ρόλο του Φίλιππου στη Γη της Ελιάς είπε:

«Θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος που θα βγει μπροστά για τους ανθρώπους του. Σίγουρα έχουμε κοινά με τον Φίλιππο, έχουμε και χάσματα σε κάποια ζητήματα. Δεν θεωρώ ότι θα έκανα οικογένεια και δεσμευόμουν τόσο γρήγορα στη ζωή μου».

«Για μένα η «Γη της Ελιάς» είναι ορόσημο για την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία και θα μιλάγαμε για τέταρτο χρόνο. Έκανα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό. Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέφεψω σε αυτά, να είμαι στην έδρα μου. Δυστυχώς, αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του Φίλιππου θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν» και με αυτά τα λόγια αποκάλυψε ότι ο ρόλος του ολοκληρώνεται και… μας απογοήτευσε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο η Αρετή – Καταιγιστικές εξελίξεις

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts