Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος φεύγει από την Μάνη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στα προσεχή επεισόδια θα δούμε τον Φίλιππο να φεύγει οριστικά από την Μάνη παρά τις αντιρρήσεις που έχει εξαρχής η σύζυγός του!

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού “MYtv”.

Παρά τις αντιρρήσεις που έχει εξαρχής η σύζυγός του, ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται µε τη στρατιωτική του θητεία, την οποία δεν έχει εκπληρώσει ακόμα. Μάλιστα, έχουμε δει το ζευγάρι να τσακώνεται αρκετές φορές επειδή ο νεαρός διέκοψε την αναβολή του.

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς, ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι πλησιάζει η ώρα που καλείται να ντυθεί στα χακί και αρχίζει να ανησυχεί για την τύχη των πορτοκαλεώνων του, καθώς η Μαργαρίτα δεν έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα και ακόμα δεν είναι έτοιμη να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της. Ταυτόχρονα, φοβάται που θα αφήσει μόνες τη Βασιλική και την κόρη τους.

Ωστόσο, σύμφωνα µε το ρεπορτάζ του περιοδικού µας, οι δεύτερες σκέψεις που κάνει δεν κρατούν για πολύ και τελικά φεύγει από τη Μάνη και πηγαίνει να υπηρετήσει την πατρίδα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Φίλιππος κάνει και έναν νέο φίλο, ο οποίος πρόκειται να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και να είναι μια παρηγοριά για τον νεαρό Μανιάτη.

Στο μεταξύ, η φυγή του Φίλιππου έχει γεμίσει φόβο τη Βασιλική. Η κοπέλα βιώνει δύσκολες ώρες και τρέμει μήπως κάτι κακό συμβεί σε κάποιο µέλος της οικογένειάς τους όσο είναι μόνη της. Η σκέψη της είναι συνεχώς στον σύζυγό της που βρίσκεται μακριά της και προσπαθεί να επικοινωνεί μαζί του όσο πιο συχνά γίνεται.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts