«Εγώ την Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα. Αναπνέουμε κοινά» – Η σπάνια εξομολόγηση του Μπέζου για την Τσαλίκη

Night out: Πρεμιέρα κάνει απόψε 21/11 η εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega, με τον Γιάννη Μπέζο να του κάνει ποδαρικό.

Ο ηθοποιός συγκινεί, σε μια σπάνια εξομολόγηση για την σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη. Είναι πολλά χρόνια μαζί και θρέφουν βαθιά εκτίμηση ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου.

«Το ερωτευμένοι είναι σχετικό, ο έρωτας είναι κάτι που είναι πολύ έντονο, ένα αίσθημα ανίκητο, δεν μπορεί να το ελέγξει κανείς, είναι πέα από τον ανθρώπινο έλεγχο. Η αγάπη που λέμε, ότι αγαπώ κάποιον, είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Και θα θυμίσω μια φράση του Τσαρούχη που έλεγε “η αγάπη η πραγματική είναι όπως αγαπάς την μοναξιά σου”. Όχι όπως αγαπάς και περιμένεις να σου ανταποδώσει κάποιος κάτι”. Εγώ την Ναταλία την αγαπάω ανυστερόβουλα, δεν περιμένω κάτι να μου κάνει. Τώρα δηλαδή αναπνέουμε κοινά», λέει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

Όπως είπε, παίζει μπάσκετ καθώς αυτό είναι κάτι που του δίνει ζωή και τον βοηθά πολύ ενώ θεωρεί πως πρόκειται ξεκάθαρα για ένα άθλημα για… έξυπνους.

«Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι απαραίτητος μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, συμπληρώνω 45 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Μου αρέσει το καλό κρασί, η καλή παρέα. Με συνομιλητές τους οποίους επιλέγω αυστηρά, δεν κάνω παρέα με όλους. Μου αρέσει πάρα πολύ το διάβασμα, διαβάζω πάρα πολύ. Αθλούμαι αρκετά, και στο σπίτι και έξω. Παίζω μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια. Αυτό μου κάνει πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι το μπάσκετ είναι για έξυπνους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε και για τη νέα σειρά Famagusta, στην οποία θα τον δούμε! Η νέα σειρά του MEGA αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974. Το σενάριο που θα ξετυλιχτεί σε 24 επεισόδια και είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, «βάζει» στο επίκεντρο μια ιστορία αγάπης που θα συγκινήσει.

«Το φίλος είναι κάτι πολύ σχετικό. Θα έχεις προσέξει ότι πολλοί άνθρωποι είναι φίλοι και μετά από έναν χρόνο δεν μιλάνε. Το σημαντικό είναι τι έχουμε να μοιραστούμε με τους ανθρώπους. Εγώ έχω ανθρώπους που συνομιλώ ή κάνω παρέα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά μας. Δίνω ευκαιρία να με προσεγγίσουν φιλικά αλλά δεν θέλω να αποσπούν ένα κομμάτι από την οικειότητά μου, να θεωρούν δηλαδή ότι μπορούν να με κάνουν ό, τι θέλουν. Με φοβίζει όταν θέλει κάποιος να με φέρει στα μέτρα του, που δεν έχουν και πολύ ενδιαφέρον. Εκτιμώ τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι άνθρωποι που κρίνουν τα πάντα», είπε επίσης.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την ανοχή που δείχνουμε στα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας, όπως θα ακούσετε και στο απόσπασμα από το Night Out που ακολουθεί…

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »