Εικόνες σοκ από το σημείο του άγριου εγκλήματος δίπλα στη ΓΑΔΑ

Συνταξιούχος αστυνομικός φέρεται να είναι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα  στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου– σε απόσταση αναπνοής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που δεν έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ήταν ιδιόρρυθμος, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει ουκ ολίγες φορές παρατηρήσεις. Σήμερα με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση η κατάσταση ξέφυγε πολύ.

Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του καυγά, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές από την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία αλλά και από κατοίκους ο 63χρονος δράστης, απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας, ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή σε δήμο της Μεσσηνίας, το 2012. Μάλιστα ως απόστρατος αξιωματικός και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής πρωτοστάτησε στη σύσταση των «Ταγμάτων Ασφαλείας». Έστειλε μάλιστα ανακοίνωση σε τοπική εφημερίδα της Πελοποννήσου, με την οποία καλεί τους νέους “από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση”.

2

3gadaeglima

ekl1

ekl2

ekl3

gadaeglima

gadaeglima44

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts