Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της ”μαύρης χήρας” για τη δολοφονία του Θανάση Λάμπρου

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε στο δικαστήριο η χήρα που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της. Ξετυλίγεται το έγκλημα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.
Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης πέρασε ξανά η Δήμητρα Βούλγαρη, η 38χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου, ύστερα από την αναβολή της δίκης της την περασμένη Τρίτη. Η 38χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014. Κατά την είσοδο της κατηγορουμένης στο δικαστήριο δεν υπήρξε αυτή τη φορά κάποιο φραστικό επεισόδιο ή ύβρεις. Η κατηγορούμενη συνοδεία αστυνομικών έφθασε στα δικαστήρια της Τρίπολης πριν από τις 09:00 και η δίκη ξεκίνησε κανονικά. Παρών ο εις εκ των συνηγόρων της κ. Βασίλειος Ρομποτής, αλλά και ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος κ. Αλέξης Κούγιας…

Ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους λίγο προτού εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης τόνισε ως πολιτική αγωγή ότι η κατηγορούμενη, η οποία όπως είπε, έχει συμμετάσχει οπωσδήποτε στο έγκλημα, δεν λέει όλη την αλήθεια. Σχετικά με την κατάθεση της 13χρονης κόρης του ζευγαριού, ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι είναι κατά της εμφάνισης παιδιών που δεν έχουν να καταθέσουν γεγονότα που μπορούν να αποκαλύψουν εγκλήματα. Για τα παιδιά και για την παρουσία τους στα δικαστήρια ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδικές διαδικασίες και μια τέτοια διαδικασία θα είναι βίωμα που θα τα ακολουθεί για όλη τους τη ζωή, είπε.

Ο κ. Ρομποτής από την πλευρά της υπεράσπισης τόνισε ότι πρώτη μάρτυρας είναι η 13χρονη κόρη του ζευγαριού, από την κατάθεση της οποίας θα εξαρτηθούν πολλά. Η υπεράσπιση επιμένει και υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη είναι αθώα. «Η Αστυνομία νομίζει ότι έκανε τη δουλειά της, αλλά πλανήθη οικτρά, όπως η πρόοδος της δίκης θα αποδείξει. Ο κύριος υπεύθυνος είναι ένας αστυνομικός που πήρε στραβά το πράγμα κι επειδή επί 7 μήνες χρόνιζε η προανάκριση στην Αστυνομία θέλησε να βρουν κάποιον για να κλείσουν την υπόθεση.»

kdi

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts