Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την σπεσιαλιτέ της!
Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε το φαγητό που φτιάχνει τα τελευταία 10 χρόνια και το λατρεύουν τα παιδιά της αλλά και ο Μάκης της!
Η Ελένη είπε χαρακτηριστικά: «Πριν καμιά δεκαριά χρόνια μου το έδειξε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και το φτιάχνω έως σήμερα…»!
Και πρόσθεσε: «Αργυρώ ακόμα τη συνταγή σου φτιάχνω και η μάνα μου μου λέει «Ελένη μου κάνε τα ρεβύθια που τα κάνεις σπέσιαλ, εσύ. Και της λέω η συνταγή δεν είναι δική μου, αλλά της Αργυρώς… ρεβύθια στο ταψί»!
Τα υλικά της συνταγής είναι:
500 γραμ. ρεβύθια ( πρέπει να μουλιάσουν πρώτα με λίγη σόδα μαγειρικής. Την επόμενη μέρα ξεπλένουμε καλά σε σουρωτήρι τα ρεβίθια.)
4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρο
2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
2 μικρές ντομάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)
2 δαφνόφυλλα
1 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. αλάτι
1 /2 κ.σ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο και νερό όσο πάρει.
Δείτε τα βίντεο: