Ελένη Μενεγάκη: Τα συγκινητικά λόγια μία μέρα μετά το τέλος και η αγκαλιά της Λάουρας

Τα φώτα έσβησαν και η Ελένη Μενεγάκη μία μέρα μετά την αποχώρησή της πόσταρε αδημοσίευτες φωτογραφίες της από την τελευταία της εκπομπή και έγραψε τα πιο συγκινητικά λόγια.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της : «Λίγες στιγμές ακόμα από χτες …στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού … λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες ! Η αγκαλιά και τα χαμόγελα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη , φροντίδα , υπομονή και γέλιο) … η αγκαλιά της Λάουρας μου … η φώτο που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( οταν ανακοίνωσα οτι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένεια μου …το ήξεραν αλλά και οι κάμερες … πάντα στην ζωή μου …

κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμένα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες … θα παρω τον χρονο μου …. εδω θα τα λέμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα , μπορειί να σας ανεβάζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας ! #eleni #elenitsa»!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »