Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Παντρεύτηκε τον άντρα που ερωτεύτηκε με πάθος

Παντρεύτηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη, το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκέμβρη παρουσία καλών της φίλων και συναδέλφων. Ήταν όλοι εκεί!

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, έδωσε το πιο ωραίο ραντεβού της ζωής της με τον αγαπημένο της Νεκτάριο Λεμονίδη με τον οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και έλαμπε μέσα στο νυφικό της.

Τη νύφη συνόδευσε ο καλός της φίλος Zeraw από τους Vegas καθώς ο μπαμπάς της -όπως και η μαμά της- έχουν φύγει από τη ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 18:00 όμως καθυστέρησε λίγο λόγω βροχής.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα και αυτή τη συστολή και από το τηλέφωνο όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή γιατί είναι και γιατρός δεν είναι από τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, είναι ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά. Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα με είπε “βασίλισσά” του», δήλωσε πρόσφατα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο», δήλωσε με τη σειρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη της νύφης:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για τον αγαπημένο της, Νεκτάριο Λεμονίδη, αλλά και τον γάμο τους και μάθαμε πόσο της κόστισε!

Ο εκλεκτός της καρδιάς της Ελίζαμπεθ Ελέτσι είναι ο Νεκτάριος Λεμονίδης, γιατρός στο επάγγελμα, ο οποίος να σας θυμίσουμε μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη σχέση του με την Ελίζαμπεθ.

«Αγαπάει ο γενναίος και όχι ο ωραίος. Ήθελα πάρα πολύ την Ελίζαμπεθ. Όταν έχεις κάποιον που είναι αυτός που θέλεις, δεν περιμένεις πολύ για να παντρευτείς… Ήθελα να «κλέψω» λίγο από την δημοσιότητα της Ελίζαμπεθ. Έχει και κάποια αρνητικά στοιχεία η Ελίζαμπεθ, αλλά δεν θα τα πω. Δεν χρειάζεται να είμαστε συνεχεία μαζί, λίγο και καλό» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελίζαμπεθ σε νέες δηλώσεις της στην κάμερα του Mega, ανέφερε: «Μου στέλνουν μηνύματα ότι ο άνδρας μου θα μου πάρει τη θέση και ότι είναι influencer. Όποία του στείλει μήνυμα απαντάω εγώ και λέω ότι είμαι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Λεμονίδου. Είπα ψέματα στον Νεκτάριο ότι κόστισε λιγότερο ο γάμος, θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Ο Νεκτάριος δεν μου έχει πει ποτέ όχι, με έχει βασίλισσα».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts