Επί τόπου: Η ασυνεννοησία του Γουμενίδη με τους συνεργάτες και το ανύπαρκτο πάνελ

Επί τόπου: Πρεμιέρα έκανε χθες, Σάββατο, η νέα εκπομπή του Open με παρουσιαστή τον Νάσο Γουμενίδη.

Ο δημοσιογράφος είναι χρόνια στον χώρο ενώ στο παρελθόν τον έχουμε δει τόσο σε πάνελ όσο και ως καλεσμένο πολλών εκπομπών, όπου και απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στα τηλεοπτικά.

Ωστόσο, παρακολουθώντας την εκπομπή του, μπορεί γρήγορα κανείς να αντιληφθεί ότι καμία συνεννόηση δεν υπάρχει με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής. Ακόμα και τα θέματα δεν τα πασάρουν σωστά με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο Νάσος Γουμενίδης, να δίνει την πάσα για δεύτερη φορά ακυρώνοντας έτσι τους συνεργάτες του, όπως έγινε με τον δημοσιογράφο Άγγελο Αρτεμιάδη που βγήκε στο παράθυρο.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής αποτελείται από τους: Νίκο Νικολετάκη, Θόδωρο Στέφο, Μαρία Περδικέα, Μάνο Κοκοράκη, Δημήτριο Δουδουξή.

Ωστόσο, για παράδειγμα σήμερα Κυριακή, από την ώρα που ξεκίνησε η εκπομπή ούτε που ακούσαμε τις φωνές των δημοσιογράφων στο πάνελ. Ούτε τους δόθηκε ο λόγος αλλά ούτε και τον πήραν μόνοι τους. Μόνο η Μαρία Περδικέα σχολίασε κάποιες φορές όμως οι άλλοι δύο δεν έβγαλαν μιλιά.

Στα νούμερα τηλεθέασης τώρα, στην πρεμιέρα, η εκπομπή σημείωσε 3,9% στο δυναμικό κοινό και 5,2% στο γενικό σύνολο. Δύσκολα θα δούμε τα νούμερα της εκπομπής Επί τόπου να ανεβαίνουν αν συνεχίσει η σκαλέτα να είναι στο ίδιο μοτίβο και αν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής δεν παίρνουν τον λόγο να σχολιάσουν τα στοιχειώδη.

Για πρώτη φορά, βλέπουμε ανθρώπους να κάθονται απλά και μόνο για να κοσμούν το πάνελ και να έχουν ρόλο πορτατίφ.

Καθόλου θετική δεν ήταν και η απήχηση που είχε η εκπομπή στο Twitter, με τους τηλεθεατές να γράφουν μόνο αρνητικά σχόλια για το σύνολο της εκπομπής αλλά και για τον παρουσιαστή, που θα λέγαμε κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια όμως το κουπί είναι αδύνατο να το τραβήξει μόνος του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »