Επιδεινώθηκε η υγεία της Γερμανού – Αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή αφού ψηνόταν στον πυρετό

Καλύτερα δε γίνεται: Αδιαθεσία αισθάνθηκε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια του “Καλύτερα δε γίνεται”, το μεσημέρι του Σαββάτου 30/03 και αποχώρησε νωρίτερα από το πλατό της εκπομπής.

Λίγο μετά τις 4 και μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, ο συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, αποκάλυψε πως η Ναταλία Γερμανού αποχώρισε νωρίτερα από την εκπομπή, καθώς αισθανόταν αδιάθετη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως λίγη ώρα πριν, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” είχε βάλει θερμότερο on air και είχε 37,8.

«Επιστρέψαμε! Δυστυχώς όχι όλοι. Η Ναταλία σας ζητάει να τη συγχωρέσετε, γιατί έχει μια αδιαθεσία που την ταλαιπωρεί από το πρωί. Είχε πυρετό και έβγαλε τα προηγούμενα μέρη της εκπομπής με δυσκολία. Οπότε ας ξεκουραστεί και ας μας βλέπει από καμαρίνι. Ναταλία, να μας πεις τι λάθη κάνουμε γενικότερα, γιατί είσαι δασκάλα μέγιστη τηλεοπτική», είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Δείτε εδώ το βίντεο με την ανακοίνωση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »