Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς

Στο νοσοκομείο βρίσκεται γνωστός ηθοποιός. Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του, στο My Style Rocks και στην συνέχεια, τον απολαύσαμε μέσα από τη σειρά «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου και μετά στη Γη της Ελιάς. Είναι από τους ηθοποιούς που έχουν κάνει «θαύματα» στο χώρο της υποκριτικής αλλά και το μόντελινγκ.

Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες βρίσκεται ο ηθοποιός ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram του κάνοντας γνωστό ότι βρίσκεται στα επείγοντα.

Ο Σπύρος Νικολαΐδης είναι 30 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοντέλο, ηθοποιός και επιχειρηματίας. Έχει μια διαφημιστική εταιρία digital marketing, ενώ είχε δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση με ρούχα και κοσμήματα.

Μετά το τέλος του από τη Γη της Ελιάς είναι εύζωνας στην Προεδρική Φρουρά

Ο Σπύρος Νικολαΐδης, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο στο Λος Άντζελες και τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο του στη σειρά, Η «Γη της ελιάς» όταν υποδύθηκε τον γιο της Αθηνάς, βρίσκεται στο νοσοκομείο και του γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts